1. Veiligheid
  2. slimme stekker

Top 10 beste slimme stekkers [Productvergelijking 2024]

Laatst bijgewerkt: 2 apr. 2024

Attentie! Bent u op zoek naar een slimme stekker voor uw woning, maar niet zeker welke er het beste bij u past? Dan bent u hier op de juiste plek. Ons team heeft de beste slimme stekker op de markt geselecteerd, gebaseerd op prijs en kwaliteit. Bovendien hebben we de beoordelingen van andere gebruikers onderzocht om er zeker van te zijn dat u krijgt wat u verwacht. Kom snel meer te weten over onze top 10 slimme stekkers!

Wat is de beste slimme stekker? Op deze vraag geven wij antwoord op deze pagina. Wij zeggen dat dit de nummer 1 in de lijst hieronder is. Echter, hoeft dit voor jou niet automatisch zo te zijn. Bekijk de nummers 1 tot en met 10 hieronder en vergelijk de best geteste slimme stekkers goed met elkaar om de juiste keuze te maken. Een van de slimme stekkers kopen? Klik dan op de button: Bekijk prijs bij Bol.com om het direct an te schaffen.

10 goede slimme stekkers: onze favorieten uit 2024

De top 10 slimme stekkers op deze pagina heb ik samengesteld door grondig onderzoek te doen naar online reviews door consumenten. Wanneer er over een bepaalde slimme stekker veel reviews geschreven worden en het een hoog gemiddelde behaald, test ik deze zelf om te bepalen of deze in de top 10 komt. Het resultaat is de top lijst hieronder aan beste slimme stekkers van dit moment!

1. Silvergear Slimme Stekker met Energiemeter Wifi Smart Plug met App, Verbruiksmeter en Tijdschakelaar Werkt met Google. - slimme stekker beste getest!

 

De Silvergear Slimme Stekker met Energiemeter is een slanke en slimme stekker die je energieverbruik inzichtelijk maakt en je de mogelijkheid geeft om je apparaten moeiteloos aan en uit te zetten. De slimme stekker is eenvoudig te bedienen met de bijbehorende app. Je hebt tevens de mogelijkheid om je apparaten aan en uit te zetten met spraakbediening door je Google-apparaat. Met deze slimme stekker met verbruiksmeter krijg je inzicht in het energieverbruik per apparaat. De stekker is geschikt voor apparaten met een stroomverbruik van maximaal 3500 watt. Je kunt je apparaten in- en uitschakelen met de tijdschakelaar. Je kunt zelfs meerdere slimme stekkers in een groep samenstellen en alle apparaten tegelijk aan- of uitzetten. Daarnaast heeft de slimme stekker ook een temperatuurregelaar voor een optimaal gebruik.

2. Silvergear® WiFi Smart Plug (3 stuks) Werkt met Google Home en Amazon Alexa Stembediening op afstand- 10A Bedien via.

 

Met de Silvergear® WiFi Smart Plug (3 stuks) wordt thuis slimme technologie eenvoudig. Deze slimme stekker werkt met je Google Home en Amazon Alexa, waardoor je eenvoudig je apparaten op afstand kan bedienen. De Slimme Stekker is 10A en kan al je apparaten aansturen. Het is eenvoudig om de Silvergear® WiFi Smart Plug te installeren. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en vervolgens de stekker van het apparaat te bevestigen. Vervolgens kan je via de gratis Smart Life App alle apparaten bedienen. Ook als je smartphone niet beschikbaar is, kun je de Slimme Stekker bedienen met de aan/uit knop. Met deze slimme stekker ben je verzekerd van een gemakkelijke bediening van al je apparaten.

3. Slimme Stekker WiFi Met energiemeter 16A 1 stuks.

 

Met de Slimme Stekker WiFi met energiemeter 16A 1 stuks kunt u gemakkelijk uw apparaten op afstand bedienen. Deze slimme stekker is een geweldig hulpmiddel om uw energieverbruik te beheren. U kunt eenvoudig controleren hoeveel stroom uw apparaten verbruiken en uw energiekosten verminderen. De stekker is eenvoudig te installeren en heeft geen hub of extra apparaat nodig. U kunt de stekker verbinden met uw wifi-netwerk en vervolgens de energieverbruik van de verbonden apparaten beheren. U kunt de stekker ook bedienen met uw smartphone of tablet. U kunt de stekker zelfs programmeren voor automatische schakeling op basis van uw gebruiksschema en tijd. Daarnaast heeft deze slimme stekker meerdere personen toegang, waardoor meerdere mensen gemakkelijk de stekker kunnen bedienen. Bovendien kunt u met de stekker ook een timer instellen, waarmee u uw apparaten op afstand kunt aan- en uitschakelen.

4. Nooie NSP11 Slimme Stekker Smart Plug Tijdschakelaar Energiemeter Alleen 2.4GHz WIFI 4 Stuks 10A.

 

Met de NSP11 Slimme Stekker van Nooie verander je elke oude stekker in een slimme stekker. In tegenstelling tot andere slimme stekkers, werkt de NSP11 alleen met 2.4GHz WIFI en is hij uitgerust met een tijdschakelaar, energie-monitor en overbelastingsbeveiliging. De NSP11 Slimme Stekker is een praktische oplossing voor het verbeteren van je levensstijl. Het is eenvoudig en handig in gebruik. Je kunt het apparaat bedienen met je smartphone, waar je ook bent. Zo kun je bijvoorbeeld apparaten automatisch aan- en uitzetten wanneer je niet thuis bent en heb je altijd een overzicht van je energieverbruik. Daarnaast zijn er ook handige functies zoals de tijdschakelaar, waarmee je apparaten op vooraf ingestelde tijdstippen aan en uit kunt zetten. De NSP11 Slimme Stekker van Nooie is het perfecte hulpmiddel om je leven makkelijker te maken. Met deze slimme stekker krijg je meer controle over je apparaten, waardoor je energieverbruik kan verminderen en je energierekeningen lager worden. Met deze set van 4 stuks kun je al je apparaten slim maken, tot een maximale belasting van 10A. Laat Nooie je leven verlichten!

5. Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter.

 

De Smartify slimme stekker biedt u een eenvoudige manier om al uw elektrische apparaten slimmer en energiezuiniger te maken. Door deze stekker in te pluggen, kunt u heel eenvoudig uw apparaten bedienen met uw smartphone, tablet of computer. U hoeft alleen maar de Smartify app te downloaden en uw stekker te koppelen met uw wifi-netwerk. Daarnaast heeft de Smartify slimme stekker ook een tijdschakelaar en een geïntegreerde energiemeter. Hiermee kunt u de stekker instellen om uw apparaten automatisch aan of uit te schakelen op bepaalde tijden. Ook kunt u gemakkelijk uw energieverbruik monitoren om zo uw energiekosten te verlagen. De stekker is ook voorzien van een overbelastingsbeveiliging, waardoor uw elektrische apparaten worden beschermd tegen kortsluiting, overstroom en oververhitting.

6. Smartify Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Voordeelverpakking 4 stuks.

 

Met deze Smartify Slimme Stekker maakt u elk apparaat in uw huis slim. U kunt het aansluiten op uw Wi-Fi-netwerk en het bedienen via een app op uw telefoon. U kunt ook een tijdschakelaar instellen en de energieverbruiksstatus in de gaten houden. Deze voordeelverpakking bevat 4 slimme stekkers. U kunt ze gebruiken om meerdere apparaten tegelijkertijd slim te maken. Zo kunt u uw lampen, airconditioning, verwarming of andere elektrische apparaten bedienen via een enkele app op uw telefoon. U kunt ook verschillende tijdschakelaars instellen die op verschillende tijdstippen automatisch uw apparaten aan- of uitzetten. Met de energieverbruiksmeter van de Smartify Slimme Stekker kunt u bovendien zien hoeveel stroom uw apparaten gebruiken. Deze informatie kan u helpen bij het verminderen van uw energieverbruik en dus uw energierekening. Met de Smartify Slimme Stekker kunt u al uw apparaten slim maken en het energieverbruik in de gaten houden.

7. Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland.

 

Met de Philips Hue Smart plug Slimme Stekker Nederland kun je je bestaande verlichting gemakkelijk upgraden naar slimme verlichting. Sluit je verlichting aan op de Philips Hue slimme stekker en zet vervolgens je verlichting aan en uit met de app of je stem. Met de extra functies van de Philips Hue Bridge, zoals het instellen van timers, maak je je verlichting nog slimmer. De Philips Hue slimme stekker is een compacte stekker met een aan/uit-schakelaar aan de bovenkant en is voorzien van een randaarde (type F). Hierdoor is de stekker geschikt voor gebruik in Nederland en vele andere Europese landen. De slimme verlichting maakt het mogelijk om je verlichting te bedienen met je smartphone, je stem of zelfs met je stem, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om verbruik.

8. Hombli Slimme Stekker WiFi Timerfunctie en Energiemeter Werkt met Amazon Alexa en Google Home 3 stuks.

 

Met de Hombli Slimme Stekker kun je apparaten in je huis op afstand bedienen, waardoor je meer controle hebt over je energieverbruik. Je kunt instellen dat apparaten automatisch aan- en uitgaan met de ingebouwde timerfunctie. Bovendien kun je met de energie-monitoring van de stekker direct zien hoeveel stroom je verbruikt. Daarnaast is het mogelijk om de slimme stekker te gebruiken om meerdere apparaten tegelijk aan of uit te zetten met één druk op de knop. De Hombli Slimme Stekker is eenvoudig te installeren. Je kunt de stekker direct aansluiten op je thuisnetwerk via Wi-Fi en is daardoor compatibel met Amazon Alexa en Google Home. De slimme stekker heeft een slanke uitstraling en is daardoor gemakkelijk te verbergen. Je krijgt 3 stuks in één set, waardoor je je hele huis kunt voorzien van slimme stekkers.

9. PuroTech Slimme Stekker Tijdschakelaar Energiemeter Smart Plug Geschikt Voor Alexa Google Home Verbruiksmeter.

 

De PuroTech® Slimme Stekker Tijdschakelaar Energiemeter Smart Plug is de perfecte oplossing voor het automatiseren van jouw woning. Met de gratis Smart Life app bedien je je lampen op afstand zonder hub. Daarnaast geeft de energiemeter je inzicht in het verbruik. Met de handige tijdschakelaar stel je automatische aan/uit programma’s in, zodat je je lampen aan- en uitzet, zelfs als je op vakantie bent. De Smart Plug is ook te bedienen met je stem, dankzij de volledige compatibiliteit met Google Home en Amazon Alexa. Met de PuroTech® Slimme Stekker Tijdschakelaar Energiemeter Smart Plug ben je altijd in controle over wat er in huis gebeurt.

10. Iqonic Slimme Stekker Smart Plug Incl. Tijdschakelaar Energiemeter Verbruiksmeter 4 Stuks 16A.

 

De Iqonic Slimme Stekker Smart Plug is perfect voor het automatiseren van jouw woning. Met de gratis SmartLife app is de installatie eenvoudig te verrichten. Bedien je lampen vanaf de andere kant van de wereld, met de tijdschakelaar maak je een automatisch aan/uit programma voor je lampen en als je op vakantie gaat, is dit de perfecte oplossing. Ook is de Smart Plug volledig compatibel met de Google Home en Amazon Alexa, voor het bedienen van je lampen met je stem. Met de Energiemeter krijg je een duidelijk overzicht van je verbruik per dag en per maand. De slimme stekker is verkrijgbaar in een set van 4 stuks en elke stekker heeft een vermogen van 16A. Installeer de Iqonic Slimme Stekker Smart Plug en geniet van alle voordelen van het automatiseren van jouw woning.

Inhoudsopgave

Vraag en antwoord over de top 10 slimme stekkers

Joris ben ik, ik ben de bedenker van JorisMagazine.nl. Ik heb mezelf toegelegd op producten die trendy zijn voor mannen op dit moment en presenteer die in mijn eigen online magazine. Zo doe ik o.a. onderzoek naar de beste slimme stekkers voor mannen en presenteer ik deze hier in de top 10.

Onder elke slimme stekkers in de top 10, vind je een button genaamd “Bekijk prijs bij Bol.com”. Wanneer je hier op klikt, ga je naar de externe webshop om het aan te kopen. De webshop heb ik uitkozen op basis van prijs en betrouwbaarheid.

Ik surf het hele web af naar slimme stekkers die online verkocht worden. Wanneer een slimme stekkers hoog gereviewd wordt online, zal ik het product zelf eerst testen. Een slimme stekker in de top 10 is dus zowel hoog gereviewd als ook nog getest door mijzelf. Daarnaast neem ik het belang van de kwantiteit aan reviews die een slimme stekker krijgt mee in mijn overweging. Het onderzoek gaat altijd door, dus zodra ik nieuwe reviews heb onderzocht van nieuwe slimme stekkers, is de kans aanwezig dat ze nieuw in de top 10 komen.

Het onderzoek naar de beste slimme stekker is voortdurend, dus zodra er een nieuwe slimme stekker komt bovendrijven door hoge reviews, heeft deze kans om toe te treden tot de top 10. Daarnaast doe ik elk jaar opnieuw een groot onderzoek om de beste slimme stekkers van het nieuwe jaar te presenteren.

Picture of Joris
Joris

JorisMagazine.nl

Welkom bij de top 10 lijst aan slimme stekkers van JorisMagazine.nl. Deze lijst is perfect voor jou als je een man bent die graag altijd met de laatste trends meegaat. slimme stekkers zijn zulke hebbedingetjes, dus zorg er voor dat jij een van de eerste bent!

Afsluiting: slimme stekker vergelijking

Wanneer je serieus overweegt om een slimme stekker aan te kopen, is het goed om de top 10 met elkaar te vergelijken. Dit kun je doen door zowel de afbeeldingen, de beschrijvingen en de prijzen naast elkaar neer te leggen. Elke slimme stekker in de top 10 is voorzien van deze informatie zodat de belangrijkste informatie meteen beschikbaar is. Er staan slimme stekkers in verschillende prijsklassen in de top 10. Dit is bewust zo gedaan om het zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Heb jij de keuze kunnen maken voor een van de slimme stekkers in mijn top 10 lijst? Dat is mooi! Je schaft ze vervolgens eenvoudig aan via de button onder een slimme stekker die jij wilt. Zodoende heb je het snel binnen!

Onze conclusie over de slimme stekkers vergelijking

Daarom hebben we in deze top 10 de beste slimme stekkerproducten aangeboden. Door deze top 10 kunnen gebruikers een betere afweging maken over welke slimme stekker het meest geschikt is voor hun behoeften. We hopen dat deze lijst nuttig zal zijn voor iedereen die op zoek is naar de beste slimme stekker. Uiteindelijk denken we dat een slimme stekker een geweldige aanvulling is op elke thuisomgeving. Het maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot verschillende apparaten op afstand, waardoor je een compleet slimme thuisomgeving kunt creëren. Met de informatie over de top 10 slimme stekkers hier, zou je goed voorbereid moeten zijn om de juiste oplossing te vinden. Waarom zou je deze top 10 products niet uitproberen? We denken dat je zeker genoeg keus hebt om een slimme stekker te kiezen die het beste bij je behoeften aansluit. Als je jouw perfecte stekker hebt gevonden, ben je in staat om te genieten van de voordelen die het apparaat biedt en om afstandsbediening van je elektronische apparaten te regelen via je smartphone of tablet. Ga op zoek en kies de stekker die het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Disclaimer: JorisMagazine is niet aansprakelijk voor wanneer er iets mis is met een slimme stekker aangezien we ze niet zelf verkopen. Wanneer er onverhoopt iets mis is met het product, kun je contact opnemen met de winkel van aankoop of producent.

Gepubliceerd op: 16 dec. 2022